La Villa Pergola

CÍM

9970 Szentgotthárd, Kossuth út 56.

MOBILTELEFON

(+36) 30/947-1559 (+36) 30/620-1861

HONLAP

www.villapergola.hu

E-MAIL CÍM

villapergola@freemail.hu

Szeretne az Őrség kapujában pihenni, a Vendvidék mesés erdeiben kirándulni?
Szívesen napfürdőzne a Hársas tó partján, evezne a Rába sodrásában, megmártózna egy mediterrán élményfürdő testet- lelket frissítő vizében, gyönyörködne a csodálatos Barokk kert gyönyörű növényeiben?
Látogasson el Szentgotthárdra, ami csupán néhány km- re fekszik az ősi mesterségeket, kultúrtörténeti értékeket őrző vidékektől és ideális pihenőhely a tengerpartra indulók számára, illetve bázisszállásul szolgál a szomszédos Ausztriába síelés céljából utazóknak.
Szálljon meg a hármas határ kisvárosának szívében található La Villa Pergolában, ahol családias környezetben várjuk vendégeinket.
Nálunk lakhelyétől távol is otthon érezheti magát!

Miért éppen a LaVilla Pergola?
Megszállni sok helyen megtud.
Nálunk – családias környezetünkben – otthon érezheti magát.

A La Villa Pergola egy teljesen új, kedves, családbarát kis hotel – a Rába és a Lapincs folyó találkozásánál, az Őrség peremén, közvetlenül az ausztriai határ mellett elhelyezkedő, a festői szépségű Güssingi vártól 15km-re fekvő – Szentgotthárd szívében.
Szállásunk a Barokk parkon át csupán 5 percnyi sétára található a St. Gotthárd Spa & Wellness élményfürdőtől.

Szálláshelyünkre való belépéskor rögtön érezheti, hogy egy másutt nem tapasztalt környezetbe lép: Az épületet körülölelő zárt udvarban  virágok sokasága, fából készült fedett pihenőhelyek, gyermekcsúszda, napozóágy fogadja, villánkba betérve pedig meleg színek, barátságos környezet várja vendégeinket.
Minden kedves hozzánk betérőnek üdvözlő itallal kívánunk a nálunk töltött napokra kellemes kikapcsolódást.

Szobáink:
Tágas 2-3 ágyas, modern és kényelmes kialakítású, zuhanyzós szobában tudjuk elszállásolni kedves vendégeinket. A hálószobák televízióval és Internet hozzáféréssel (Wi-Fi csatlakozással) ellátottak. Ha szükséges, akkor a szobákban pótágyat helyezünk el, kisgyermekkel érkezők részére pedig babaágyat és ágyneműt biztosítunk.

Étkezés:
Kérésre bőséges, házias svédasztalos reggelit tálalunk fel társalgóul is szolgáló étkezőnkben. E helyiség – ahol grátisz ásványvízzel, teával, kávéval és friss gyümölccsel kínáljuk a nálunk megszállókat – egész nap folyamán vendégeink rendelkezésére áll. Az étkező hűtőszekrényét, mikrohullámsütőjét és vízforralóját valamennyi vendégünk szabadon használhatja.


A félpanziós ellátást igénylők a család éttermében, a közeli Club 3 Étterem & Kávéházban fogyaszthatják el vacsorájukat, ahol Ala carte étkezés esetén 10% kedvezményt kapnak vendégeink. A Villa Pergola és a Club 3 Étterem vendégeinek a városközpontban lévő parkolóban ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Szobaárak:

 1 ágyas szoba 8.000,- Ft/  fő/éj   

 2 ágyas szoba 12.000,- Ft/ 2 fő /éj  

 3 ágyas szoba 17.000,- Ft/ 3 fő/éj

4 ágyas,családi szoba 20.000,-Ft/ 4 fő /éj

 Pótágy 3.000,- Ft

 Gyerekeknek 5 éves korig: ingyenes

 5-14 éves korig a szülővel egy szobában -50 %

 Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák: 500,-Ft, / éj 18 éves kor felett /

 Az árak a reggelit tartalmazzák.