Gasztronómia, szórakozás

ANDANTE ÉTTEREM
Étlapunk választékát nagy gondossággal válogatjuk, a szokásos étremi fogások mellett a fitness ételek gazdag választékát kínáljuk, valamint a tájjelegű őrségi konyhát némiképp modernizálva tárjuk a vendégek elé.

CSÁKÁNYI LÁSZLÓ FILMSZÍNHÁZ
Az előadások pontos időpontjáról, valamint az egyéb aktuális információkról és eseményekről a www.csakanyimozi.hu oldalon értesülhetnek az érdeklődők.

EGYÉB PROGRAMLEHETŐSÉGEK A TÉRSÉGBEN
Paintball, Gokart, Teke

LIPA ÉTTEREM
150 fős éttermünkben magyar és szlovén ételek gazdag kínálatából választhat. 180 fős légkondicionált konferenciatermünk alkalmas konferenciák, tréningek, partnertalálkozók megrendezésére.

ST.GOTTHARD SPA & WELLNESS A’LA CARTE ÉTTEREM
A fürdő előterében található A’la Carte étterem különleges környezetben várja a betérő vendégeket. A barátságos hangulatról az étterem melletti tavacska és a zöldellő növények gondoskodnak.

SZÍNHÁZ – PANNON KAPU KULTURÁLIS EGYESÜLET
Az egyesület feladata a város közművelődési feladatainak és programjainak szervezése, lebonyolítása, irányítása. Feladatainak végzése során bekapcsolódik Szentgotthárd és kistérsége kultúrával kapcsolatos terveinek, koncepcióinak kidolgozásába és végrehajtásába.

SZLOVÉN MINTAGAZDASÁG ÉTTEREM
A hármashatár ölelésében fekvő Szlovén Mintagazdaság szeretettel várja 45 fős éttermében.

VADVIRÁG MÉHES- ÉS GYÓGYÍTÓKERT Programokkal, falusi vendégasztallal várjuk a pihenésre, kikapcsolódni vágyókat Orfaluban.