Szálláshelyek

AKÁCFA KEMPING
A kemping a vízitúrázók kedvelt megállóhelye, a szentgotthárdi indulást követően az első biztonságos kikötési lehetőség a folyón.

ANDANTE PANZIÓ & ÉTTEREM***
Az Andante Hotel & Étterem örömmel várja Vendégeit Szentgotthárdon, az osztrák és szlovén határátkelők szomszédságában, az Őrség kapujában!

GASTLAND HOTEL ÁTRIUM ***
A Hotel Átrium *** Szentgotthárd zöldövezeti részén, Rábafüzesen az Osztrák-Magyar határátkelő mellett, a St.Gotthard animációs élményfürdőtől valamint a városközponttól mindössze 1,5 km távolságra található.

GOTTHARD THERME HOTEL & CONFERENCE****
Az Őrség kapujában, kényelmes szobákkal, magas színvonalú gasztronómiával várjuk a termálfürdőket, a jó konyhát, és ausztriai és őrségi kirándulásokat kedvelő vendégeinket.

HOTEL LIPA***
Szeretettel várja Önt a Hotel Lipa Szentgotthárdon. Hangulatos, kellemes környezetben 22 szobában és 2 apartmanban 54 fő egyidejű elhelyezésére van lehetőség.

HOTEL MELANY****
Szentgotthárdon az Őrség kapujában fekvő erdőben megbúvó szálloda kapacitása 3 lakosztállyal és 4 standard szobával mintegy 14 vendég fogadását teszi lehetővé.

LA VILLA PERGOLA
A La Villa Pergola egy teljesen új, kedves, családbarát kis hotel – a Rába és a Lapincs folyó találkozásánál, az Őrség peremén, közvetlenül az ausztriai határ mellett elhelyezkedő Szentgotthárd szívében.

SZLOVÉN MINTAGAZDASÁG
A hármashatár ölelésében fekvő Szlovén Mintagazdaság szeretetettel várja Önt 45 fős éttermében.

ZSIDA TERMÁL PANZIÓ
Szentgotthárd szubalpin mikroklímás övezetében fekvő hotelunkban igényes tágas szobáink mindegyike fürdőszobával, minibárral, kábel TV-vel, telefonnal, hajszárítóval felszerelt.